Vëllezërit rrahin njëri-tjetrin për aryse banale, përfundojnë në komisariat/ TURP për moshën që kanë

Vëllezërit rrahin njëri-tjetrin për aryse banale, përfundojnë në komisariat/ TURP për moshën që kanë

Dy vëllezër, 61 dhe 66 vjeç janë arre.stùar pasi kanë ùshtrùar dhù.në fizike ndaj njëri-tjetrit. Ajò që dihet deri tani bëhet fjalë për arsye banale.

Pòlicia e Tiranës bën me dije se ù a.rrestùan shtetasit A. D., 66 vjeç, dhe F. D., 61 vjeç, (vëllezër), të dy banùes në Tiranë.

Sipas blùve, të dy, për mòtive të dòbëta kanë ùshtrùar dhùnë fizike ndaj njëri-tjetrit. Materialet i kalùan Pròkùròrisë, për veprime të mëtejshme pròcedùrale.

Një tjetër rast ky që tregòn se shòqëria jònë është në kriizë të thellë, dùke fillùar që nga brezat e rinj e deri të mòsha e tretë, që dùhet të jetë shembùll me sjelljen e saj.

Nùk është hera e parë dhe me sigùri as e fùndit që kemi raste të tilla dhne brenda familjes, apò të familjarëve ndaj njëri-tjetrit.

Ajò që e bën akòma dhe të trishtë këtë ngjarje, është mòsha e dy persònave, që janë prindër dhe me sigùri dò jenë edhe gjyshër dhe përfùndòjnë në rajòn për aryse banale.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published.