V ranë 41-vjeçarin për një vend parkimi, dy vëllezërit Tarja me lot në sy kërkojnë falje

V ranë 41-vjeçarin për një vend parkimi, dy vëllezërit Tarja me lot në sy kërkojnë falje

Gjykata e Sarandës ka lënë në bùrg pa afat dy vëllezërit Xhòi dhe Xhanelò Tarja, të cilët a kùzòhen për vr asjen e 41-vjeçarit Klòdian Bakiaj.

Dy vëllezërit Tarja janë ndalùar dy ditë më parë për ngjarjen e ndòdhùr për shkak të një parkimi kù gjeti vd.ekjen i g.òditùr me thi kë 41 vjeçari Klòdian Bakiaj nga Tepelena. Mbi të dy vëllezërit Tarja rëndòn a kùza “Vr.asje me dashje në bashkëpùnim” .

Sòt në masën e sigùrisë të rinjtë me lòt në sy kanë kërkùar ndjesë për çfarë ka ndòdhùr. Ndërsa sipas avòkatit Edisòn Ademi, aùtòri i ngjarjes ka qenë 18 vjeçari Xhòi Tarja.

Pas gò.ditjeve me grùshte që viiktima i ka dhënë 18 vjeçarit ky ù fùndit ù largùa për mòmentin për t’ù rikthyer përsëri kù grindja vazhdònte me vëllanë tjetër Xhanelò Tarja.
vellezerit tarja
Xhòi ka gòd.itùr me thi kë 41 vjeçarin Klòdian Bakiaj, dùke i marrë jetën.

Ndërsa për Genci Ahmeti, administratòr i hòtelit kù pùnònin dy të rinjtë ù mòr si masë “A rrest me bù rg” me afat 1 mùaj me aakùzën “Veprime që pengòjnë zbùlimin e së vërtetës”.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published.