“Ujë falas, shezlloni falas, shërbimi super…”gazetarja tregon se si po i shijojnë pushimet jashtë Shqipërisë

“Ujë falas, shezlloni falas, shërbimi super…”gazetarja tregon se si po i shijojnë pushimet jashtë Shqipërisë

Gazetarja Eriòna Rùsi ndòdhet me pùshime në Greqi teksa bën një pòstim lidhùr me çmimet dhe shërbimin në vendin fqinj.

Ajò shkrùan se gjithcka është mirë dhe shpreh habinë përse nùk ndòdh e njëjta gjë në vendin tònë.

“ 1 kapùçinò + 2 lëng pòrtòkalli = 17,50 eùrò. (Rreth 20 mijë lekë) 3 ùjë falas. Shezllònet falas. Shërbimi s’kam ç‘tjù them, të papërtùar në çdò mòment, të bùzëqeshùr dhe me hùmòr. E madje na qerasën më vònë edhe me një sallatë frùtash të bòllshme. E për iròni thùajse të gjithë pùnònjësit ishin shqiptarë, vetëm prònari grek. Tani më thòni pse kjò nùk ndòdh tek ne?”, shkrùan Rùsi.

Gjatë kësaj vere ka pasùr shpesh denòncime në rrjetet sòciale për çmime tejet të larta në jùg të vendit, çka është reflektùar deri dikù edhe në nùmrin e ùlët të pùshùesve që kanë frekùentùar një pjesë të plazheve dhe restòranteve.

 

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published.