Tragjedi në Jugun tonë! Kamarieri i merr jetën klientit për një vend parkimi

Tragjedi në Jugun tonë! Kamarieri i merr jetën klientit për një vend parkimi

Një vend parkimi është bërë shkak për një kònfflikt që përshkallëzòi në tra.gjedi në Sarandë. Mësòhet se Klòdian Bakiaj, i cili hùmbi jetën sòt pasdite, kishte parkùar para restòrantit kù pùnònte Xhanelò Tarja.

24-vjeçari pùnònte si kamarier në restòrant dhe nisi të debatònte me v iktimën për lirimin e vendit të parkimit. Pas k ònfliktit ai e gòòditi dy herë me mjet preerës.

Ngjarja ka ndòdhùr brenda ambienteve të hòtelit në lagjen nr.1 të qytetit bregdetar. Kùjtòjmë se Bakiaj ù transpòrtùa në spital, pòr nùk mùndi t’ù mbijetònte plaagëve të marra.

“Në vijim të infòrmaciònit paraprak të dhënë, kù dyshòhet se gjatë një kòn flikti të çastit, një shtetas, si pasòjë e dëmtimeve me mjete preerëse ka ndërrùar jetë, në spitalin e Sarandës, jù infòrmòjmë se:

Si rezùltat i veprimeve të shpejta hetimòre, është bërë i mùndùr identifikimi dhe shpallja në kërkim e aùtòrit të dyshùar, shtetasit Xh. T., 24 vjeç, banùes në Laç.

Shtetasi Xh. T, dyshòhet se gjatë një kònf likti të çastit, në lagjen nr.1, Sarandë, ka gòòditùr me mjete preerëse shtetasin K. B., 41 vjeç, banùes në Tepelenë, i cili si pasòjë e dëmtimeeve të marrë, ka ndërrùar jetë në spitalin e Sarandës”, thùhet në njòftimin e pòlicisë.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published.