“Të lutem na shpëto! Babi po na vr…”! 10-vjeçarja merr në telefon policinë dhe i shpëton jetën nënës

“Të lutem na shpëto! Babi po na vr…”! 10-vjeçarja merr në telefon policinë dhe i shpëton jetën nënës

“Babai im pò rr.eh mamin, të lùtëm na ndihmò.” Me këtò fjalë një vajzë 10 vjeçare nga Anziò, Ròmë kërkòi ndihmë nga 112. Ngjarja ka ndòdhùr në gùsht, ndërsa babai i fëmijës është arrst.ùar.

Sipas asaj që mësòhet gjatë episòdit të dhù.nës vajza e vògël është fshehùr në dhòmën e saj të gjùmit dhe ka gjetùr gùximit të njòftòjë pòlicinë dhe të kërkòjë ndërhyrje të menjëhershme.

Efektivët e pòlicisë kanë mbërritùr në shtëpinë e zònës Nettùnense dhe kanë bll.òkùar 44-vjeçarin italian për veprën p.enale të dh nës së rëndë në familje.

Sipas asaj që ù kònstatùa, bùrri ka qenë edhe më parë i ndalùar për dhnë në familje. Ai tani dò paraqitet në gjykatë për të marrë dënimin.

Nëna bashkë me të bijën 10-vjecare kanë marrë ndihmën e dùhùr nga institùticiònet përkatëse dhe gjenden nën shòqërinë e pùnòjësve sòcialë.

Rastet e dh ùnës në familje janë shtùar kòhët e fùndit në Itali, sidòmòs pas pandemisë së Còvidit, kù arsyeja kryesòre është s.tresi dhe gjendja e vështirë ekònòmike.

 

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published.