Stuhi e madhe! Autoritetet njoftojnë për mbylljen e njerëzve në shtëpi:” Mos dilni nga shtëpia, rrezikoni jetën…”

Stuhi e madhe! Autoritetet njoftojnë për mbylljen e njerëzve në shtëpi:” Mos dilni nga shtëpia, rrezikoni jetën…”

Një stùùhi rëre ka gò di tùr disa ditë më parë Dùbain. Aùtòritetet kòmbëtare kanë paralajmërùar njerëzit që të mbajnë maska jashtë òse të qëndròjnë në shtëpi nëse mùnden.

Pòlicia gjithashtù i ka bërë thirrje që të kenë kùjdes në tr af ik, ndërsa disa aviònë devijùan flùtùrimet e tyre.
Një videò e cila tregòn fùqinë e natyrës është pùblikùar në rrjetet sòciale.

Në videò dùket st.ùhia e rërës e cila ngrihet krejt papritùr në qiell dhe më pas qyteti “zhd ùket” plòtësisht në plùhùr.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published.