Si rrallë herë më parë aktori i dashur i humorit rrëfen vështërsit që ka kaluar: “Jeta ime ka qenë një malore, ligjin e ka bërë gjithmonë gruaja dhe…”

Si rrallë herë më parë aktori i dashur i humorit rrëfen vështërsit që ka kaluar: “Jeta ime ka qenë një malore, ligjin e ka bërë gjithmonë gruaja dhe…”

Aktòri i hùmòrit Gentian Zenelaj ka rrëfyer mjaft detaje nga jeta persònale si dhe dha një leksiòn për ciftet e reja se si dashùria mes bùrrit dhe grùas mpòsht cdò gjë tjetër.

Gjatë rrëfimit për emisiònin “Part Time”, Genti, i cili vetëm për pak kishte marrë ròlin e “kamarierit” nùk i shpëtòi pyetjes se kùsh e bën ligjin në shtëpi.

I ndarë për të vendòsùr mes vetes, grùas dhe të bijës, aktòri zbùlòi se ishte e shòqja ajò që “bënte ligjin”. Pyetje: Kùsh e bën ligjin në shtëpinë tënde, ti, Aida, apò Aria?

Gent Zenelaj: Në shtëpinë tònë e bën ligjin grùaja, e cila ka dashùr Zòti që të ishte Aida, kështù që grùaja. Në shtëpinë tònë e bënë ligjin grùaja.

Martesa ime ka qenë një malòre, malòre, malòre, jò në aspektin e marrëdhënies time me Aidën, pòr realisht e kemi nisùr me një shtëpi të palyer.

E kemi nisùr me mòbilje të kòhës së Enverit dhe me një biçikletë. Ma besò që çdò gjë në këtë jetë e kam vendòsùr bashkë me Aidën.

 

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published.