Rrënqethëse/ Ndërroj jetë 16 vjecari, i ati përlot rrjetin: “Pak gj ak, Pak lindje, Pak përjetime, Pak jetë, e në fùnd, shùmë dhi mbje…”

Rrënqethëse/ Ndërroj jetë 16 vjecari, i ati përlot rrjetin: “Pak gj ak, Pak lindje, Pak përjetime, Pak jetë, e në fùnd, shùmë dhi mbje…”

16-vjeçari i cili ù dërgùa për shërim në Gjermani pas ak sidentit të rëndë në Gllògjan ka ndërrùar jetë, rapòrtòn Gazeta Sinjali.

Lajmin për vd ekjen e Rilindit e kanë kònfirmùar edhe familjarët përmes rrjeteve sòciale.

Ndërkòhë, babai i tij ka pùblikùar një pòstim dùke i dedikùar disa vargje me të cilat ka shprehùr dhi mbjen që pò e ndjen për hùmbjen e të birit.

“Përi……dhe ù këpùt. ò Zòt, ù këpùt përi. ù këpùt fija e fùndit! Pak gj ak, Pak lindje, Pak përjetime, Pak jetë, e në fùnd, shùmë dhi mbje! Krejt pak dhe shùmë… Të dùa, Lindi! Babi”, ka shkrùar Agròn Zeqiraj, babai i 16-vjeçarit.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published.