Rojet e v.arrit të Enver Hoxhës rrëfejnë tmerrin: Dëgjonim britma dhe pamë këtë gjë tek v.arri i tij!

Rojet e v.arrit të Enver Hoxhës rrëfejnë tmerrin: Dëgjonim britma dhe pamë këtë gjë tek v.arri i tij!

Ne emisiònin Kòjshia Shòw mysafirë të kësaj jave ishin dy njerëz të veçantë.

Mysafiri i parë ishte Shkrimtari dhe ish-ùshtari i regjimit kòmùnist, Marcel Hila, si dhe e prifti Dòn Lùsh Gjergji.

Marcel Hila, në këtë emisiòn zbùlòi se ròjet e v arrit të Enver Hòxhës ishin shòkùar të gjithë, kùr kanë dëgjùar br.itma e ùlëùrima tek v arri i tij. Ata edhe kishin parë një gjë të fr.ikshme.

Ndiqeni emisiònin nga minùta e 2-të për të mësùar më shùmë.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published.