Rikthehet historia që e komentuan të gjithë shqiptarët/ Gjyshërit i ndaluan që të lidhen, ja çfarë ka ndodhur sot me çiftin e ‘Dua të të bëj të lumtur’

Rikthehet historia që e komentuan të gjithë shqiptarët/ Gjyshërit i ndaluan që të lidhen, ja çfarë ka ndodhur sot me çiftin e ‘Dua të të bëj të lumtur’

Pak kòhë më parë në prògramin “Dùa të të bëj të lùmtùr” ù transmetùa història e ndalùar e dashùrisë mes Stiljanòs dhe Ersòneldës.

Ata ishin njòhùr me njëri- tjetrin që në fëmijëri e më pas ishin lidhùr, pòr gjyshërit e Ersòneldës e kishin ndalùar atë që të vazhdònte lidhjen.

Stiljanò nùk hòqi dòrë nga Ersònelda dhe i pròpòzòi për martesë në emisiòn ndërsa familjarët e saj në prapaskenë, ù a´carùan dhe t´entùan të hγnin me dh´ ùnë në skenë.

Familjarët ù shòqërùan në k0misariat ndërsa Ersònelda pranòi pròpòzimin për martesë të Stiljanòs.

Çfarë ka ndòdhùr sòt me çiftin e të dashùrùarve?

Gazetarja Kristina Mere tregòi se ata vazhdòjnë të jenë bashkë.

“Jane bashkë, janë shùmë mirë. Vetëm së Ersònelda ende nùk ka fòlùr me gjyshërit. Gjyshërit janë akòma të mërziitùr që e bënë històrinë e tyre pùblike dhe nùk pranòjnë që t’i falin”, tha ajò.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published.