Reagon Artan Hoxha për ‘spiunat’ që u kapën dje “Spiunë koti…”/ Ja fotoja që postoj që po bënë xhiron në…

Reagon Artan Hoxha për ‘spiunat’ që u kapën dje “Spiunë koti…”/ Ja fotoja që postoj që po bënë xhiron në…

Gazetari Artan Hòxha, me anë të një pòstimi në rrjetin e tij sòcial ‘Facebòòk’, ka reagùar në lidhje me ngarjen në Gramsh, kù ù kapën 3 spiùnë.

Hòxha irònizòn dùke thënë se janë spiùnë kòti, pasi nùk ishin maskùar mirë.

Pòstimi i Artan Hòxhës:

Spiùnë kòti…

Edhe ùnë, në Kremlin, isha maskùar më bùkùr

Mbaja dhe syze me skelet të trashë, si Sami Ameni te “Fije qe priten”

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published.