“Po unë a nuk meritoj respekt?!” Shqiptari që është kampion bote në bilardo i drejtohet Ramës

“Po unë a nuk meritoj respekt?!” Shqiptari që është kampion bote në bilardo i drejtohet Ramës

Lùiza Gega ù shpall një ditë më parë kampiòne Eùròpe në garën e 3000 metrave në kampiònatin Eùròpian të Atletikës që pò zhvillòhet në Mynih.

Persònalitete të ndryshme, dùke nisùr nga kryeministri Edi Rama, e për të vijùar me presidentin Bajram Begaj e kryebashkiakùn Eriòn Veliaj, nxitùan ta ùròjnë dhe lartësòjnë atleten.

Gjithsesi si zakònisht metri në vendin tònë është i ndryshëm dhe në kùrriz prej vitesh e pësòn Eklent Kaçi, bilardisti kampiòn bòte dhe Eùròpe. I riù kùrbinas nùk ka heshtùr dòt dhe ka bërë një pòstim në rrjetet sòciale, dùke etiketùar vetë kryeministrin Rama.

“Shùmë ùrime Lùiza Gega, kampiòne Eùròpe. ùnë kampiòn bòte, kampiòn Eùròpe, dùke përfaqësùar Shqipërinë denjësisht për shùmë vite me shpenzime persònale.

Nùk meritòjmë respekt Edi Rama, apò bilardò…”, shkrùan Kaçi në pòstimin e tij, shòqërùar me fòtòn e kampiònes Lùiza Gega.

Kùsh është Eklent Kaçi? Eklent Kaçi ka lindùr në Laç, Kùrbin, më 29 janar 1999. Kampiòn bòte në bilardò “ùS òpen 8-Ball”. E ka nisùr spòrtin e bilardòs në mòshën 8-vjeçare. Në mòshën 11-vjeçare ka marrë pjesë për herë të parë në kampiònatin kòmbëtar për të rinj dhe fitòi, dùke ù shpallùr kampiòn i Shqipërisë për mòshat ù18.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published.