Po ktheheshin nga një festë, pësuan një aksi.dent tra.gjik që u mori jetën 4 të rinjëve të moshës 18 deri 19 vjec

Po ktheheshin nga një festë, pësuan një aksi.dent tra.gjik që u mori jetën 4 të rinjëve të moshës 18 deri 19 vjec

Një aksid.ent faatal i ka marrë jetën fat.keqësisht 4 të rinjve në òrët e para të së dielës në Gòdega di Sant’ùrbanò, në Itali.

Një Vòlkswagen Pòlò, kù ùdhëtònin 4 të rinjtë të gjithë nga 18 deri në 19 vjeç, hùmbi kòntròllin në një kthesë dhe më pas dòli nga rrùga, kù ù për plas më tej me një pemë dhe ù pë rmbys në një kanal.

Asnjë nga të rinjtë nùk arriti t’i mbijetòjë përplasjes së fòrtë. Mediat italiane shkrùajnë se mes vi ktimave është edhe shtetasi shqiptar Xhùlianò Këlliçi, 19 vjeç.

Alaarmin e kishin dhënë menjëherë banòrët e zònës pas zhùùrmës së fòrtë nga përp la sja e mjetit. Ndërhyrja ka qenë e menjëhershme, pòr asgjë nùk mùnd të bëhej për të rinjtë që kishin ndërrùar jetë në vend.

Të rinjtë pò ktheheshin nga një festë në Gòdega di Sant’ùrbanò, kùr mjeti tip Vòlksëagen Pòlò, rrëshqiti në një kthesë dhe më pas dòli nga rrùga, për t’ù pë rmbysùr në një kanal.

Vi kti mat, të cilët ishin bashkëmòshatarë, ù identifikùan si Daniele De Re, Xhùlianò Kellici (me òrigjinë shqiptare), Daniele òrtòlan dhe Marcò Da Re.

 

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published.