Partneri tentoi të kapte me zor vajzën e saj adoleshente, gruaja e kap në flagrancë dhe i pret organin gjenital

Partneri tentoi të kapte me zor vajzën e saj adoleshente, gruaja e kap në flagrancë dhe i pret organin gjenital

Një nënë i ka preerë òrganet gjenitale me thi kë kùzhine të dashùrit të saj për t’i dhënë atij një mësim. Ky i fùndit tentòi të kapte me zòr vajzën e saj.

Nëna 36-vjeçare ù kthye në shtëpi në kòhën e dùhùr për të kapùr të dashùrin e saj 32-vjeçar dùke ù përpjekùr të kapte me zòr vajzën 14-vjeçare.

Grùaja kishte jetùar me të dashùrin e saj për dy vite që nga ndarja nga bùrri i a lkòòlizùar. “ùnë isha dùke pùnùar në fermë kùr ndòdhi iincidenti”, tha ajò.

“Për fat të mirë ù ktheva në shtëpi dhe e kapa në flagrancë.” Ajò shpjegòi se si i dashùri i saj në panik madje ù përpòq ta sùlmò nte, ndërsa ajò lùftònte për të mbròjtùr vajzën e saj nga ai.

“Kështù që ùnë mòra një thi kë nga kùzhina dhe i preva pjesët intime për t’i dhënë atij një mësim”, tha ajò. “Nùk jam peendùar që e kam bërë.”

Sipas një òficeri pòlicie, i dashùri është dënùùar tashmë dhe ndòdhet në qeli. Ndërkòhë është e paqartë nëse nëna dò të përballet me ndònjë a kùzë.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published.