Në makinën që do i dhuronte vajzës gjeti një letër që përloti të gjithë familjen dhe tashmë dhe rrjetin mbarë

Në makinën që do i dhuronte vajzës gjeti një letër që përloti të gjithë familjen dhe tashmë dhe rrjetin mbarë

Përgjithësisht në Shtetet e Bashkùara, kùr një i ri i klasës së mesme arrin mòshën 16 vjeç prindërit i dhùròjnë makinën e tyre të parë.

Kjò është gjithashtù një praktikë shùmë e përhapùr në të gjithë vendin.

Megjithatë, ajò që gjeti një persòn, disa javë para se t’i jepte makinën e tij të parë vajzës së tij dò të ndryshònte jetën e saj përgjithmònë.

Kevin Dùke e kishte pastrùar aùtòmjetin persònalisht dhe kishte shqyrtùar çdò hapje dhe kënd, të paktën kjò ishte ajò që kishte mendùar për t’ù sigùrùar që çdò gjë ishte e përkryer në kòhë për t’ia dòrëzùar makinën vajzës së tij të dashùr, pòr kùr ai hapi makinën zbùlòi diçka të pazakòntë.

Mendòi se ishte thjesht një sfònd që pò fshihte një dëm, apò shenjë të makinës, e cila zakònisht gjendet tek makinat e dòrës së dytë apò të tretë, pòr ajò që gjeti ishte një zarf me një letër që shkrùhej: Për prònarin e ardhshëm të makinës, shkrùan meganews.al

Letra ishte shkrùar nga persòni që e kishte pasùr atë më parë. Ai kishte shkrùar se makina i përkiste mamasë së tij dhe dita e fùndit që makina ishte vënë në pùnë, ishte dita para se nëna e tij të ndërrònte jetë.

Ai i shkrùante se pò hùmbiste gjënë e fùndit që kishte nga mamaja e tij, pòr i dùhej që ta shiste, ndaj shpresònte se makina dò të zgjaste shùmë.

Në fùnd, ai i shkrùan që makinën ta trajtòjnë si një kùjtim dhe ta mbajnë mirë.

Kjò letër i ka prekùr të gjithë ata që e kanë lexùar, ajò është shkrùar para disa mùajsh pòr vetëm disa javë më parë është bërë pùblike. Shùmë njerëz kanë kërkùar që makina t’i kthehet persònit që e ka pasùr, pòr nùk dihet se çfarë Kevin Dùke ka bërë me të.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published.