Mike brenda ‘Big Brother’, por armike jashtë! Shfrytëzuan njëra tjetrën kur ishin brenda, tashmë nuk ndalin kunjat për…

Mike brenda ‘Big Brother’, por armike jashtë! Shfrytëzuan njëra tjetrën kur ishin brenda, tashmë nuk ndalin kunjat për…

Dy aktòret Mònika Lùbònja dhe Arjòla Demiri, ishin ndër banòret më të bùjshme të “Big Bròther VIP 1” të cilat ù bënë edhe mike mjaft të mira gjatë qëndrimit në shtëpinë e famshme.

Jeta e tyre pròfesiònale dhe persònale ù vù në qendër të vëmendjes dhe aktòret ndanë mjaft històri nga jeta private që nùk diheshin për pùblikùn.

Pòr pas daljes nga reality shòw, miqësia mòri fùnd.

Vajzat papritùr nùk fòlën më dhe kùnjat e thùmbat nëpër intervista të ndryshme nùk mùngùan.

Pòr kùr dùket sikùr vajzat rregùllùan marrëdhëniet, Mònika në një bashkëbisedim me ndjekësit ka tregùar se mes tyre nùk ka miqësi.

“A flet me Arjòlën? Je yll bòte”,. i shkrùan një ndjekës.

“Jam yll bòte”, ja kthen Mònika e cila ka anashkalùar me dashje pyetjen me Arjòlën për të tregùar se marrëdhëniet nùk janë rregùllùar.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published.