I v.ranë babain kur ishte vetëm 4 vjec, ai mori hak dhe tani po vuan dënimin, Florjani prek zemrat e njerëzve me pikturën e realizuar në oborrin e bu rgut.

I v.ranë babain kur ishte vetëm 4 vjec, ai mori hak dhe tani po vuan dënimin, Florjani prek zemrat e njerëzve me pikturën e realizuar në oborrin e bu rgut.

Më 24 janar të këtij viti Flòrjan Përvathi i mòòri jetën fqinjit të tij 65-vjeçar Lek Lekgjònaj. 17-vjeçari e kreù aktin për të marrë hakùn e babait, të cilit i ishte marrë jeta nga vëllai i v.iktimës në vitin 2009 pas një k.ònflikti.

Flòrjani pas vendimit të dhënë nga Gjykata është dërgùar në bù rgùn e minòr enve në Kavajë për të vùùajtùr dëniimin e tij.

Flòrjani kishte talent për piktùrë. Ai ka bërë një piktùrë mùrale në òbòrrin e brgùt kù shfaqet dùke përqafùar të atin, që e la vetëm 4 vjeç ditën që hùmbi jetën.

Jeta e 17-vjeçarit ka kalùar në sfiida të mëdha deri ditën kù dhe kreù aktin fa.tal. Një përqafim i mùngùar dhe një jetë e vështirë në një vend të vògël që akòma ekzistòn gja kmarrja i prenë jetën në mes një adòleshenti që nùk dò të jetë më kùrrë i njëjti.

Në një intervistë që dha pak kòhë më parë, Flòrjani ù shpreh i pendùar për aktin që bëri dhe la të kùptòhej që ishte shtyrë nga të afërmit e tij.

Shùmë të rinj si rasti i Flòrianit për shkak të mendtalitetit që është në zònat e thella e fùsin veten në telashe në mòshë të re si rezùltat i gja kmarrjes.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published.