I riu ‘hero’ që shpëtoi jetën e të motrës dhe të vëllait, por pësoi dëmtime të mëdha vet

I riu ‘hero’ që shpëtoi jetën e të motrës dhe të vëllait, por pësoi dëmtime të mëdha vet

Ròbert Neçaj është i riù i cili pa dyshimin më të vògël mùnd të kònsideròhet herò i plazhit të Shëngjinit, ka shpëtùar dy jetë njerëzish.

Ditën e djeshme, vròjtùesi ka shpëtùar nga mbytja dy pùshùes. Mësòhet se ata ishin vëlla e mòtër nga Kòsòva dhe kishin ardhùr për pùshime në Shëngjin.

Sipas infòrmaciòneve, ai ka mùndùr t’ù shpëtòjë jetën të rinjve pòr vetë ka mbetùr i dëmtùùar dhe ka shkùar në spital për të marrë ndihmën e nevòjshme.

Vëlla e mòtër, pas transpòrtimit në Spitalin Rajònal të Lezhës për ndihmë mjekësòre ù kònstatùa se janë jashtë rrezikùt për jetën.

Kjò nùk është hera e parë që Neçaj bën një gjest heròik. Ai ka shpëtùar dhjetëra jetë njerëzish gjatë detyrës së tij.

Shùmë prej plazheve tòna nùk kanë ende vròjtùes plazhi, dùke ù bërë shkak shpeshherë për mbyytjen e disa pùshùesëve gjatë këtij sezòni tùristik dhe më parë.

 

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published.