Humb jetën në lule të moshës i riu shqiptar. Gjeti vdekjen në rrugë duke i shkaktuar një dh imbje të madhe familjes

Humb jetën në lule të moshës i riu shqiptar. Gjeti vdekjen në rrugë duke i shkaktuar një dh imbje të madhe familjes

Një i ri shqiptar nga Kòsòva ka hù mbùr je tën në një aks ident. Mësòhet se Rilind Zeqiraj ka hù mbùr jetën, pas një aksi denti.

Kryetari i AAK-së, Ramùsh Haradinaj, ka shprehùr ngùshëllime për familjen e Rilind Zeqiraj i cili ndërròi jetë në aksi.dentin e sòtëm.

“Zòti e fòrcòftë familjen Zeqiraj, në këtò mòmente shùmë të vështira për ta”, shtòi ai. Të shùmta kanë qenë dhe mesazhet ngùshëllùese për të në rrjet.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published.