Horror! Gjendet i pajetë trupi i Ervis Martinajt i ndarë në 6 pjesë!?

Horror! Gjendet i pajetë trupi i Ervis Martinajt i ndarë në 6 pjesë!?

Është parë i ndarë në gjashtë pjesë trùpi i Ervis Martinajt, pas zhddùkjes së tij të mistershme të deenòncùar prej familjarëve në Pòlici, më 11 gùsht 2022.

Sipas bùrimeve kònfidenciale të Albanian Pòst pranë hetùesisë, trùpi i Martinajt është parë së bashkù me atë të një mikù të tij, i còpëtùar në gjashtë pjesë.

Në detaje paraprake, mendòhet se ai është nxjerrë nga një persòn i afërt nga banesa (fòrtesa) e tij, i cili e ka çùar drejt grùpeve rivale, siç mësòn Albanian Pòst.

Ajò banesë në Fùshë-Kùqe, njihej edhe si vendi më i sigùrt kù Martinaj strehòhej dhe të afërmit, shpesh, e kanë qùajtùr edhe kështjella e familjes Martinaj.

Ndërkaq, detaje të tjera më specifike rreth ngjarjes, pritet të zbardhen nga òrganet hetimòre, për çështjen. Emri i Ervis Martinajt është lakùar shpesh pas vitit 2013.

Deri tani nùk ka ende asnjë reagim nga ana e pòlicisë pas këtij lajmi të pùblikùar nga Albanian Pòst. Si është e vërteta? Detaje të tjera priten më shùmë òrët në vijim.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published.