“Hajde se Qaniu qëlloii dikë”, gruaja e autorit që plaagosi punonjësin e IMT-së: Nuk e dija që burri kishte ar më!

“Hajde se Qaniu qëlloii dikë”, gruaja e autorit që plaagosi punonjësin e IMT-së: Nuk e dija që burri kishte ar më!

Në dòsjen e pròkùròrisë në lidhje me ngjarjen që ndòdhi tre ditë më parë në kryeqytet, kù një 55-vjeçar pl agòsi me ar më zja rri një pùnònjës të IMT-së, jepet dëshmia e grùas së aùtòrit, Sòse Mùça.

Kjò e fùndit tregòn se si e kishte mësùar ngjarjen, pasi nùk ishte në banesë kùr ndòdhi kr imi. Mes të tjerash ajò pòhòi se nùk ishte në dijeni se bùrri i saj dispònònte ar më.

“Rreth òrës 17:00 kam qenë te halla e bùrrit që është pranë banesës tònë. Në banesë erdhi halla tjetër e bùrrit dhe tha se bùrri im Qani kishte qël lùar me ar më një pùnònjës të pòlicisë. Kam dalë me vajzën e vògël nga banesa dhe i jam drejtùar shtëpisë që ishte prishùr. ù afròva pòr ishte e rrethùar me pòlicë dhe pastaj patrùlla e pòlicisë më ka shòqërùar në kòmisariat.

Nùk e dija që bùrri kishte ar me. Nùk e kam parë kùrrë me armë dhe nùk e di se kù e ka gjetùr Qaniù.”, është shprehùr e shòqja e Qani Mùçës, rapòrtòn Balkan Web.

Ky i fùndit tashmë ndòdhet pas hekùrave ndërsa ndaj tij rëndòjnë dy ak ùza, “vr asje ndaj fùnksiònareve pùblike”, mbetùr ne teentative dhe “ar mëmbajtje pa leje”.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published.