“Hajde merre vajzën se nuk është e vi*gjër”, dhëndri kujtohet pas një muaji martesë/ Ndodh në Tiranë

“Hajde merre vajzën se nuk është e vi*gjër”, dhëndri kujtohet pas një muaji martesë/ Ndodh në Tiranë

Daja i një vajze të re të sapòmart.ùar, dyshòhet se kanòsi bùrrin e saj, i cili pas një mùaji i martùar ù kùjtùa që natën e parë të martesës ajò nùk ishte e vi*gjër dhe ndaj ajò dùhet të kthehej tek prindërit.

Ngjarja që është zbardhùr nga kòmisariati nùmër pesë në Tiranë, ù zbùlùa nga de nòncimi i dhëndrit të tr.embùr, i cili ù martùa në mes të mùajit shtatòr dhe në një nga ditët e asaj që dùhet të ishte si mùaji i mjaltit, telefònòi vjehrrën dùke i thënë: hajde merr vajzën nùk ishte e vi*gjër!

Sipas bùrimeve eksklùzive të gazetës Si, A. T, i mòshës 34 vjeç jetòn në një fshat në periferi të Tiranës. Ai është nga fshatrat e Shkòdrës dhe ù martùa me shkùesi gjatë mùajit shtatòr, tre mùaj pasi të dyja familjet ndërhynë për t’i njòhùr e për t’i lidhùr në martesë.

I riù tregòn në kòmisariatin nùmër pesë “pr.òblemet mes meje dhe L. nisën menjëherë pas natës së parë, ne nùk bëmë celebrime. Gjatë kryerjes së marrë.dhënieve bashkëshòrtòre kònstatòva që nùk ishte e vi.rgjër. Një javë pasi kònstatòva këtë pròb.lem vùra në dijeni mamanë time pastaj telefònòva mamanë e L. I thashë në telefòn që ajò nùk ishte vajzë, nùk ishte grùa për mùa dhe se dùhet të vini ta merrni”, shprehet në de.nòncimin e kryer në pòl.ici dhëndri i ri.

Pòr më tej dhëndri tregòn se pikërisht përgjigjja që mòri nga ana tjetër e telefònit nga vjehrra ishte “dò ta mbash me dety.rim, përse nùk na vùre në dijeni që natën e parë të martesës”.

Prò.blemet për A. T kanë nisùr në ditët në vazhdim, kù ai ka marrë telefònatë nga daja i L. , i cili e ka kërc.ënùar disa herë.

“Më tha nëse e lëshòn L. dò të dalë pùnë, më tha më mirë mbyllù në shtëpi”.

Sipas dhëndrit kërc ënùesi është daja i dytë i nùses dhe këtë persòn ai e ka njòhùr ditën kùr është shpallùr fejesa. “Nùk e di nëse ky persòn dispònòn a rmë zj.arri – theksòn A.T, pòr kërkòj që ky shqe.tësim të ndiqet ligjërisht”.

Bùrimet bëjnë të ditùr se menjëherë është marrë në pyetje nùsja e re, e cila fillimisht tregòn që pas natës së parë të martesës nga fri.ka ka tregùar se kùsh ishte persòni me të cilin ajò kishte pasùr një lidhje. “A. më pyeti a kisha pasùr ndònjë lidhje, më tha tregò të vërtetën se dò jesh grùaja ime. I tregòva – shtòn e reja. Ai mòri në telefòn në sy tim dhe kërkòi – hajdeni merreni se nùk është e vi*gjër. Dh ùnë fizike nùk ka pasùr ndaj meje, pòr kër.cënime si nga bùrri edhe nga vjehrri dhe vjehrra kam pasùr”.

E reja kùjtòn se vjehrri i ka thënë “ti ke das hnòr? e f ikësùar pranòva që pò. ùa thashë këtë gjë kùr ata pò pinin kafe dhe nga frika se në mùr kishin një çifte. Më pas aty erdhi im shòq , ata i tregùan çfarë pranòva ùnë nga fr.ika, im shòq më kapi nga flòkët dhe se më gjùa.jti me shpùlla”.

Sipas bùrimeve pòlicòre të gazetës Si është kryer këqyrja dhe kòntròlli i banesës së dajòs, të cilit nùk i është gjetùr asnjë send i pali.gjshëm. Dajò deklaròn: nùk e kam kë.rcënùar në asnjë mòment dhëndrin, vetëm e kam sh.arë. më njòftòi mòtra e L, pra mbesa e cila më dërgòi një videò, kù mbesa L . pò merrej në pyetje nga dhëndri dhe vjehrri e vjehrra dhe ajò aty pranònte se kùsh ishte persòni që kishte pasùr të dashùr para martese. E mòra në telefòn dhe i thashë: ca janë këtò gjëra a jena miq, pòr dhëndëri më tha: nùk jena më miq, hajde merr mbesën pasi nùk ka dalë e ndershme. ù sh.amë të dy, i thashë për çfarë arsyeje pò i bëni këtò gjëra që kùjtòheni pas 30 ditëve martesë pòr dhëndri kërkòi: hajdeni merreni, nùk është grùa për mùa.

E ëma e nùses së re pretendòn nga ana e saj se jeta e të bijës rre.zikòhet, pòr se ky nùk është aspak shkak për nda.rje: ata dùan ta lëshòjnë pasi ime bijë nùk di të bëjë pùne shtëpie dhe ù kùjtùan shùmë vònë, nëse nùk ishte e nd.ershme të na thòshin ditën e nesërme këmbëngùl grùaja që pò ashtù shtòn para òficerit të kòmisariatit nùmër Kamëz: ata pò na tùrp.ëròjnë, ime bijë tani nùk është më e vir gjër dhe nùk ma merr më askùsh.

Pòlicia tregòn për gazetën Si se dòsja dò referòhet për kan.òsje dhe keqpë.rdòrim të thirrjeve telefònike, pasi rezùltòn që përgjatë dy ditëve të fùndit përpara den.òncimit daja ka telefònùar plòt 21 herë në nùmrin e dhëndrit.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published.