Habitet i riu! Futet në kërkim online për të gjetur një makinë dhe befasohet me atë cfarë i shfaqet përpara

Habitet i riu! Futet në kërkim online për të gjetur një makinë dhe befasohet me atë cfarë i shfaqet përpara

Zakònisht, në ditët e sòtme, kùr dùam që të blejmë diçka, preferòjmë që të kònsùltòhemi edhe ònline, që të gjejmë diçka më lirë.

Kryesisht, në këtë mënyrë “gjùrmòhen” më shùmë aùtòmjetet, të cilat kanë edhe faqe të dedikùara.

Megjithatë, në këtò faqe mùnd të hasesh dhe me sùrpriza nga më të ndryshmet.

Si në rastin e këtij djali, i cili e ka ndarë në Facebòòk befasinë që mòri kùr ù fùt të kërkònte për një makinë në një faqe blerjesh dhe shitjesh ònline.

Ai ka hasùr në një rast të pazakòntë, dùke gjetùr një pòstim nga një persòn anònim, i cili kishte pùblikùar fòtòn e një djali dhe e kërkònte.

Për persònin që dò t’i jepte infòrmaciòn, kishte vënë në dispòziciòn 2 mijë eùrò, si dhe nùmrin e celùlarit.

Bashkëngjitùr fòtòs, ai shkrùan: Kërkòj këtë maashtrùes, më ka bòrxh. Kùsh e njeh të më telefònòjë, më dùket është nga Tirana”

Epò, Shqipëria dùket të jetë me të vërtetë vendi i çùdirave…

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published.