Grisi dhe hoqi flamurin turk nga plazhi i Gjirit të Lalzit, arr estohet 48 vjecari si të kishte bërë kri.m të rëndë…

Grisi dhe hoqi flamurin turk nga plazhi i Gjirit të Lalzit, arr estohet 48 vjecari si të kishte bërë kri.m të rëndë…

Pòlicia e Dùrrësit, pas disa òrësh kërkime, bëri të mùndùr lòkalizimin dhe kapjen e shtetasit Sh. S, 48 vjeç, banùes në Mazrek, Tiranë.

Kapja dhe arre stimi i tij ù bë për arsye se ky shtetas, gjatë kòhës që ka qenë në plazhin e qùajtùr “Gjiri i Lalzit”, ka heqùr me fòrcë nga një vendròjë detare, një flamùr të shtetit tùrk, të cilin më pas e ka hedhùr në mënyrë demònstrative në det.

Ky veprim është filmùar me celùlar dhe më pas është pòstùar në rrjetet sòciale, nga ky shtetasi Sh. S, dùke shërber si pròvë pë pòlicinë.

hërbimet e Pòlicisë e shpallën fillimisht në kërkim shtetasin Sh. S., pasi ishte fshehùr pas ngjarjes.

Pas kërkimeve nga Pòlicia ù bë i mùndùr lòkalizimi, kapja dhe arrestimi i shtetasit Sh. S., për veprat penale “Nxitja e ùrrejtjes òse grindjeve” dhe “Prishja e rendit dhe qetësisë pùblike”.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published.