Gjërat po marrin një qasje shumë serioze/ 2 të huaj te tjere kapen duke fotografuar uzinën e ar mëve në Polican

Gjërat po marrin një qasje shumë serioze/ 2 të huaj te tjere kapen duke fotografuar uzinën e ar mëve në Polican

Pas sù.lmit në ùzinën e Gramshit, dùket se e njëjta sitùatë është përsëritùr në ùzinën e Pòliçanit.

Pòlicia ùshtarake ka kònstatùar 2 makina me targa të hùaja.

Sipas bùrimeve dy shtetas të hùaj janë ndalùar teksa pò fòtògrafònin ùzinën. Ata janë kapùr dùke fòtògrafùar tùnelet dhe fabrikën e fishekëve.

Aktùalisht është rapòrtùar për prezencë te madhe të pòlicisë ùshtarake në ùzinën e Pòliçanit ndërsa pritet që në vendngjarje të mbërrijnë pròkùròrët.

Në Berat ka mbërritùr Drejtòri i Pòlicisë së Beratit, Pòlicia ùshtarake dhe dy fùgòna të FNSH.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published.