Erion Veliaj zotohet për të ndihmuar të tjerët: Do ndërtoj shkolla në Ukrainë, do jap ekspertizën e…

Erion Veliaj zotohet për të ndihmuar të tjerët: Do ndërtoj shkolla në Ukrainë, do jap ekspertizën e…

Jù mùnd t’jù dùket qesharake dhe s’e merrni seriòzisht për shkak të gënjeshtrave të shùmta që thòtë… pòr kryebashkiakù Eriòn Veliaj është zòtùar para kryeministrit Zelenskyy se dò ndërtòjë shkòlla në ùkrainë.

Ai i ka premtùar atij pò ashtù se dò të japë ekspertizën e betònit në rimëkëmbjen e ùkrainës së shkatërrùar nga lùfta.

Pasi shpalli Tiranën kryeqytet të Rinisë, Eriòn Veliaj nùk ka kòhë për pùshim dhe i ka kthyer sytë nga ùkraina.

Dùke qenë se në Shqipëri pòstin e ka të zënë dhe nùk pò e liròn dòt… Me këtë deklaratë që bëri, thùhet se ùkrainasit kanë kërkùar dòrëheqjen e Zelenskyyt dhe emërimin e Eriòn Veliajt kryeministër të ùkrainës.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published.