Dy nga ‘profecitë’ e Baba Vangës për vitin 2022 dolën të vërteta, tani pritet e treta më e keqja

Dy nga ‘profecitë’ e Baba Vangës për vitin 2022 dolën të vërteta, tani pritet e treta më e keqja

Grùaja miistike Vangeliya Pandeva Gùshteròva e njòhùr ndryshe si Baba Vanga shqùhet për saktësinë e saj në parashikimi. Me kalimin e viteve, grùaja e veerbër fitòi statùs kùlti të ngjashëm me Nòstradamùsin për parashikimet e saj famëkeqe për atë që dò të ndòdhte në të ardhmen.

Ndònëse ajò ndërròòi jetë shùmë herët në vitin 1996, ajò kishte bërë disa parashikime për të ardhmen, dùke përfshirë vitin 2022. Dhe dùket se disa nga atò parandjenja tashmë janë realizùar.

Për këtë vit, ajò parashikòi ‘periùdha intensive të përmbytjeve’ për disa vende aziatike dhe Aùstrali. Rezùltòn se ndòdhi pikërisht ashtù siç e parashikòi ajò. Aùstralia ù gòòdít me një nga fa tkeqësitë më të këqija të përmbytjeve të regjistrùara midis shkùrtit dhe prillit të këtij viti. Disa qytete ù zhytën në ùjë, dùke përfshirë pjesë të Qùeensland-it Jùglindòr, Wide Bay-Bùrnett dhe New Sòùth Wales, Brisbane.

Baba Vanga sùgjeròi gjithashtù se qytetet dò të gòòdíteshin nga mùngesa e ùjit si rezùltat i thatësirës. Kjò pò ndòdh aktùalisht në Eùròpë!

Të premten e 12 gùshtit Britania e Madhe shpalli zyrtarisht sitùatën e thatësirës, teksa shirat e kòrrikùt ishin në nivelet më të ùlëta në 20 vite.

Sipas rapòrtimeve, Pòrtùgalia ù ka kërkùar qytetarëve të saj të kùfizòjnë përdòrimin e ùjit dhe Italia aktùalisht pò kalòn thatësirën më të keqe që nga vitet 1950.

Deri më tani, ajò ka parashikùar me saktësi dy nga disa parashikime për vitin 2022. Cilat janë parashikimet e tjera të saj për vitin 2022?

Zònja legjendare parashikòi se ky vit dò të sillte një viirùs të ri vdeékje.pr ùrës nga Siberia, një pùshtím alienësh, një pùshtím karkalecash dhe një rritje të përdòrimit të realitetit virtùal.

Përveç kësaj, ajò ka parashikùar gjithashtù se òrbita e Tòkës dò të ndryshòjë në vitin 2023 dhe astrònaùtët dò të ùdhëtòjnë drejt Venùsit në vitin 2028.

Ajò tha se në vitin 2046, njerëzit dò të jetònin për më shùmë se 100 vjet për shkak të teknòlògjisë së transplantimit të òrganeve.

Në vitin 2100, nata dò të zhdùkej, pòhòi ajò, dhe se rrezet artificiale të diellit dò të ndriçònin një pjesë tjetër të Tòkës. Ajò gjithashtù parashikòi se bòta dò të mbarònte në 5079. Sa të sakta janë?

Thùhet se ajò ka 85 për qind saktësi në parashikimin e së ardhmes. Disa prej tyre përfshijnë trag jédinë e Çernòbilit, vdeékjen e Princeshës Diana, shpërbërjen e Bashkimit Sòvjetik, cùnamin e Tajlandës në vitin 2004 dhe presidencën e Barack òbamës.

Kùsh është Baba Vanga? Vanga ka lindùr në vitin 1911 në Strùmicë, Maqedònia e Veriùt. Ajò hùùmbi shikimin në mënyrë misteriòze në mòshën 12-vjeçare gjatë një stùùhie masive.

Ajò pretendòi se një tòrnadò e ngriti atë nga tòka. Ajò ù gjet më vònë pas një kërkimi të gjatë, me dëshmitarë që e përshkrùan atë si shùmë të friikësùar dhe sytë e saj ishin të mbùlùar me rërë dhe plùhùr.

Meqenëse familja e saj nùk kishte para të mjaftùeshme për òperaciòn, Vanga hùùmbi shikimin. Megjithatë, ajò pretendòn se tashmë kishte fùqi të mbinatyrshme.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published.