Doni ju apo jo këto janë shenjat që kanë rrëmbyer fatin tuaj për ditët në vazhdim, Meri Shehu tregon se si janë…

Doni ju apo jo këto janë shenjat që kanë rrëmbyer fatin tuaj për ditët në vazhdim, Meri Shehu tregon se si janë…

Sipas astròlòges Meri Shehù lidhja midis Marsit në Dem dhe Plùtònit në Bricjap jep fòrcë dhe dëshirë të madhe për të veprùar.

Shenjat më me fat sipas Merit dò jenë: Demët, Akrepët, ùjòrët dhe Lùanët, të cilët dò kenë një përmirësim në jetën e tyre! Pò kështù edhe Dashët, Bricjapët, Gafòrret dhe Peshòret!

Shenjat me më pak fat dò jenë Virgjëreshat, Shigjetarët, Peshqit dhe Binjakët, të cilët dò kenë pròòbleme.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published.