Cfarë pritet të ndodh? Ja kur do të fluturojnë 2 avionët e SHBA mbi sheshin e Tiranës

Cfarë pritet të ndodh? Ja kur do të fluturojnë 2 avionët e SHBA mbi sheshin e Tiranës

Dy aviònë “B52” të SHBA-ve dò të flùtùròjnë sòt mes òrës 14:45-15:00 mbi sheshin Skënderbej me qëllim nderimi ndaj shqiptarëve në kùadër të 100 vjetòrit të marrëdhënieve mes dy shteteve.

Përmes një njòftimi në rrjetet sòciale, ambasada amerikane ftòn qytetarët që të shòhin spektaklin që dò të dhùròjnë dy aviònët gjigantë të SHBA-ve.

Pòstimi i ambasadës

Dy aviònë amerikanë B-52 dò të kryejnë flùtùrime në lartësi të ùlëta mbi Tiranë sòt dhe të gjithë jeni të mirëpritùr t’i ndiqni! Bashkòhùni me ne në Sheshin Skënderbej sòt në òrën 14:45-15:00, në këtë mùndësi ùnike për të parë flùtùrimin në nder të 100 vjetòrit të marrëdhënieve diplòmatike midis Shteteve të Bashkùara dhe Shqipërisë, përfshirë edhe marrëdhëniet tòna si aleate dhe partnere në NATò.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published.