Arjola Demiri përplaset keq me ndjekëset e saj. “Në qòfsh edhe ti alfa…”/ “Ti je nùmri i fùndit i ndjeksësve…”

Arjola Demiri përplaset keq me ndjekëset e saj. “Në qòfsh edhe ti alfa…”/ “Ti je nùmri i fùndit i ndjeksësve…”

Arjòla Demiri ka ndarë me ndjekësit një videò nga premiera e “I lòve Tròpòja” dhe krahas videòs e ka cilësùar veten si “Alfa”.

Mirëpò, disa ndjekësve nùk iù ka pëlqyer ky epitet. “Pashë Zòtin, çfarë ke bërë ti që je alf a?”, i ka shkrùar një prej tyre. “As nùk ia ke idenë, mòs bëj pyetje!”, i është përgjigjùr e prerë Arjòla.

“Në qòfsh edhe ti alfa, nùk e di dòmethënë”, i ka shkrùar një tjetër dhe aktòrja nùk e ka kùrsyer i ròninë. “Ti je nùmri i fùndit i ndjeksësve të mi a të ndihmòn ky fakt”, ka replikùar ajò.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published.