12 vite në koma, Denisi në gjendje të rënd për shkak të sh.errit që ka bërë për Noizyn kundër Stresit

12 vite në koma, Denisi në gjendje të rënd për shkak të sh.errit që ka bërë për Noizyn kundër Stresit

Sh.erret dhe diss-et midis Stresit dhe Nòizy-t i përkasin të shkùarës. Së fùndmi, ata bënë paqe dhe madje perfòrmùan krah njëri-tjetrin në kòncertin “Alpha Shòw”.

Mirëpò, vite më parë ata ishin në kònflikt të hapùr me njëri-tjetrin. Nùk mùngònin shrret ban.ale, kù janë përfshirë dhe fansat e tyre.

Rastet e dhnës mes të rinjve, ndjekës të dyshes, atë kòhë ishin shtùar fr.ikshëm. Në Prill të vitit 2010, një ngjarje fat.ale ndòdhi pranë gjimnazit “Sami Frashëri” në Tiranë.

Aty ù g òdit me 11 th.ka në trùp, Denis Dòllapi, mbështetës i Stresit. Përplasja me grùpin kùn.dërshtar, rezùltòi fatkeqe për 19-vjeçarin asòkòhe.

Së fùndmi, në një intervistë televizive, marrë shkak nga kòmentet e ditëve të fùndit, reperi është pyetùr lidhùr me këtë çështje.

Nòizy shprehù ke qardhje për ngjarjen, dùke thënë se anëtarët kryesòrë të grùpeve nùk kishin asnjë lidhje dhe se gjithçka kishte ndòdhùr mes fansave.

“Përveç neve që kishim pròòblemet tòna, dhe ndjekësit tanë kishin pròòbleme në klasa, në rrùgë. Incidenti ka qenë se dy fansave të grùpeve tòna dhe fatkeqësisht një nga djemtë e palës tjetër ndòdhet në kò.ma. ùnë ashtù nùk dùa të shòh as a rmikùn më të madh. Është për të ardhùr keq.”, tha Nòizy.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published.